Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Bacău: Traficul pe Aeroportul Internațional „George Enescu” s-a dublat

Traficul pe Aeroportul Internațional „George Enescu” din Bacău s-a dublat în primele luni ale acestui an. Acesta se plasează pe locul cinci în topul aeroporturilor regionale din România. Această creștere semnificativă se datorează, în mare parte, intrării pe piață a două noi companii aeriene. Aceste companii au crescut numărul curselor regulate și charter la 14.

Vezi și: PSD câștigă primăriile în 63 de localități, PNL obține 19 primari, AUR are 2 edili, iar USR și PUSL câte un primar.

Managerul aeroportului, Radu Bezniuc, a subliniat performanțele impresionante ale aeroportului în primul trimestru al anului 2024. „Pentru primul trimestru al anului 2024 suntem mult peste ceea ce am avut în 2023, cu o creștere de 45%. Suntem mulțumiți de evoluția traficului și ne propunem obiective și mai ambițioase.

Ceea ce facem până acum ne îndreaptă în direcția corectă și sper că la sfârșitul anului vom vedea că am reușit să realizăm aceste obiective”, a declarat Bezniuc.

Vezi și: Bacău: Universitatea „Vasile Alecsandri” începe procesul de admitere pentru noul an universitar

Această evoluție pozitivă reflectă strategia aeroportului de a atrage mai multe companii aeriene și de a extinde oferta de zboruri, îmbunătățind astfel conectivitatea și accesibilitatea pentru pasageri. Managerul și echipa sa sunt dedicați să continue această tendință de creștere și să atingă noi performanțe pe parcursul anului.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Ciolacu – „Regiunea are nevoie urgentă de...

octombrie 25, 2024

Spitalul Județean va primi primul angiograf performant....