Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Vaslui: Un condamnat la 20 de ani de închisoare a fost reținut la Albița

Polițiștii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Albița au identificat și reținut un bărbat cu dublă cetățenie română și moldoveană. Acesta era căutat de autoritățile din Franța. El era condamnat la o pedeapsă de 20 de ani de închisoare pentru infracțiuni grave legate de constituirea unui grup infracțional specializat în traficul internațional cu autoturisme furate în Franța.

Vezi și: Spectacol de Rusalii în Centrul Civic.

Incidentul a avut loc pe 27 iunie, în jurul orei 04:10. Bărbatul în vârstă de 30 de ani s-a prezentat la controlul de frontieră într-un autocar la punctul de trecere al Frontierei Albița-I.T.P.F. Iași. În timpul procedurilor de verificare, polițiștii de frontieră au descoperit că pe numele său exista un mandat european de arestare. Acesta a fost emis de autoritățile franceze la data de 16 iunie 2024. Mandatul era emis pentru executarea pedepsei de 20 de ani de închisoare pentru infracțiuni grave de trafic internațional cu mașini furate în Franța.

Vezi și: Vaslui: Ajutor financiar de peste 1,3 milioane de lei pentru apicultori.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui. Pentru continuarea procedurilor legale necesare în astfel de cazuri.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Ciolacu – „Regiunea are nevoie urgentă de...

octombrie 25, 2024

Spitalul Județean va primi primul angiograf performant....