Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Vaslui: Biciclete electrice raportate ca furate au fost descoperite la Albița

La Punctul de Trecere a Frontierei Albița, polițiștii de frontieră au descoperit și confiscat mai multe biciclete electrice. Acestea erau raportate ca fiind furate. Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Vaslui, a declarat că în cadrul unui control de frontieră riguros, o echipă mixtă compusă din polițiști de frontieră și lucrători vamali a efectuat o inspecție amănunțită asupra unui microbuz.

Vezi și: Vaslui: Semiremorcă radiată din circulație, descoperită la Albița.

În interiorul acestuia au fost găsite șase biciclete electrice dezmembrate. Acestea erau ascunse într-un mod ingenios și fără a fi însoțite de documente legale de proveniență.

Din investigațiile ulterioare, s-a constatat că cinci dintre aceste biciclete figurau în bazele de date ca fiind furate. Conducătorul microbuzului a susținut că a primit solicitarea de a transporta bunurile de la un conațional. Acesta a susținut că nu avea cunoștință despre faptul că acestea erau obiecte furate.

Citește și: Registrul Național de Cancer devine realitate.

Polițiștii de frontieră au inițiat o anchetă pentru infracțiunea de furt, iar bicicletele, evaluate la 50.000 de lei, au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor.

Descoperirea acestor biciclete subliniază eforturile autorităților de a combate infracțiunile transfrontaliere și de a asigura respectarea legilor în vigoare în domeniul circulației bunurilor.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Ciolacu – „Regiunea are nevoie urgentă de...

octombrie 25, 2024

Spitalul Județean va primi primul angiograf performant....