Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Suceava: 5,5 milioane de euro pentru construcția Casei de Cultură în campusul USV

Licitația pentru construirea unei Case de Cultură, a unei cantine restaurant și a unui teren de sport multifuncțional în cadrul noului campus al Universității „Ștefan cel Mare” de la Moara nu va fi amânată sau reluată, având în vedere că s-au primit oferte în cadrul licitației desfășurate la finele lunii iunie.

În cazul lotului destinat terenului de sport, cu o valoare maximă estimată la 5.713.863 lei, și pentru cantina restaurant, evaluată la 14.671.349 lei, a fost depusă câte o singură ofertă. Toate acestea pentru a facilita analiza comisiei evaluatoare. Pentru construcția Casei de Cultură există două oferte depuse de asocieri de firme.

Aceste companii au depus și singura ofertă pentru loturile 2 și 3. Au avut o implicare mai mare a subcontractanților în cazul cantinei restaurant comparativ cu terenul de sport multifuncțional.

Vezi și: Suceava: 9 milioane de euro pentru modernizarea aducțiunilor de apă.

Analiza ofertelor va determina atribuirea contractelor

Cu accent pe verificarea conformității documentelor depuse, cu termenul limită pentru finalizare până pe 28 octombrie sau posibil o perioadă suplimentară necesară pentru analiză.

Casa de Cultură a studenților este estimată la 27.737.964,17 lei, echivalentul a aproximativ 5,5 milioane de euro. Aceasta va fi situată în apropierea cantinei restaurant și a căminului studențesc, aflat în stadiu avansat de construcție sub organizarea Companiei Naționale de Investiții.

Vezi și: Crește acciza la carburanți, cresc și prețurile.

Clădirea va avea un regim de înălțime D+P+Mezanin+1E. O suprafață construită de 1.340 mp și desfășurată de 4.200 mp, inclusiv o sală multifuncțională cu 200 de locuri. Deasemenea va avea și o sală principală cu o capacitate redusă de la 686 la 600 de locuri pe scaune, dar cu o capacitate totală de 686 locuri. Aceasta va include vestiare, cabinete pentru artiști și alte spații funcționale.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Lucrările pentru cel mai mare parc eolian...

octombrie 25, 2024

Premierul Marcel Ciolacu a participat ieri la...

octombrie 25, 2024

Un angiograf de ultimă generație, extrem de...