Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Zilele Municipiului Pașcani, 5-7 iulie. Programul complet al evenimentelor

Zilele Municipiului Pașcani, 5-7 iulie. Programul complet al evenimentelor.

Programul pentru Zilele Municipiului Pașcani ce se vor desfășura la sfârșitul acestei săptămâni, între 5 și 7 iulie, a fost stabilit. Ceremonia de deschidere a evenimentului va avea loc vineri, la ora 11:00, în sala de spectacole de la Primăria Pașcani.

Programul evenimentului include:

  • discursurile oficialităților,
  • premierea șefilor de promoție și a olimpicilor,
  • un spectacol oferit de Ansamblul de dansuri populare „Rapsozii Siretului” din Pașcani și un dineu festiv.

În paralel, în holul Casei de Cultură va fi deschisă expoziția „Tainele cărților”. Acesata este organizată de Muzeul Municipal, pe toată durata celor trei zile ale evenimentului.

Vineri, 5 iulie:

Vineri seara începând cu ora 19:00 are loc un spectacol artistic ce va debuta cu prezentarea copiilor talentați de la Clubul Copiilor și Casa de Cultură. Atmosfera va fi întreținută de Cristinel Iordăchioaia, Ansamblul Constantin Arvinte, iar în încheiere, Eduard Sanda și Cleopatra Stratan vor urca pe scenă.

Sâmbătă, 6 iulie:

În ziua de sâmbătă, evenimentele vor debuta cu „Cupa instituțiilor și societăților comerciale la fotbal”, iar apoi, de la ora 11:00, se va deschide vernisajul expoziției de sculptură și pictură intitulată „Amprente” la Casa de Cultură. Lucrările expuse sunt realizate de profesorii universitari Ilie Bostan – sculptor și Zamfira Bîrzu – pictură, iar prezentarea va fi făcută de criticul de artă Maria Bilașevschi. De asemenea, publicul va putea fi delectat și de un microrecital de pian și vioară, susținut de Elvis și Bianca Condrea.

Spectacolul de sâmbătă seara din fața Primăriei va debuta la ora 19:00 și va începe cu participarea copiilor de la Școala Aria Academy și de la Asociația Șansa 2010. După aceasta, publicul se va bucura de prestațiile artiștilor naționali precum RO-MANIA, Matilda Pascal Cojocărița, SHIFT și Proconsul.

Duminică, 7 iulie:

Duminică, pe data de 7 iulie, în ultima zi de sărbătoare a orașului Pașcani, copiii vor avea ocazia să se bucure de o reprezentație de teatru. Aceasta va fi susținută la Casa de Cultură, cu actori din trupa de teatru Tomis-Constanța.

Citește și Comuna Tansa va avea în curând un nou teren de sport

Programul serii va debuta cu prestația Străjerilor Moldovei. Ulterior Anișoara Puică, Orchestra Lăutarii din Chișinău și Ion Paladi, DJ Tack și trupa VUNK.

Zilele Municipiului Pașcani se vor încheia cu un foc de artificii, la ora 23.15.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...