Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Vaslui: Bursă a locurilor de muncă la Bârlad

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui organizează o bursă a locurilor de muncă la cererea pieței, dedicată angajatorilor din sectoarele mecanică, comerț și industria prelucrării cărnii.

Evenimentul va avea loc pe 9 iulie 2024, începând cu ora 8:30, la sediul Cantinei de ajutor social Bârlad. Acest sediu este situat pe strada Ștefan Procopiu, numărul 7.

Laura Toporăscu, purtător de cuvânt al AJOFM Vaslui, a subliniat că principalul obiectiv al burselor este să sprijine ocuparea forței de muncă pentru toate categoriile de persoane în căutarea unui loc de muncă. Totodată acestea au scopul să ofere noi oportunități angajatorilor în recrutarea viitorilor angajați cu experiență și abilități relevante.

Aceste evenimente sunt esențiale pentru stimularea ocupării forței de muncă. De asemenea reprezintă o oportunitate valoroasă pentru angajatori să identifice candidați potriviți pentru posturile disponibile.

Citește și: Botoșani: Producția de usturoi din Copălău va înregistra cel mai scăzut nivel din ultimii trei ani.

Bursa se adresează tuturor celor care caută un loc de muncă. Totodată se adresează și șomerilor și persoanelor care doresc să își schimbe locul de muncă sau să avanseze profesional.

Angajatorii interesați să participe sunt îndemnați să transmită ofertele de locuri de muncă la adresa de e-mail ajofm.vs@anofm.gov.ro. Aceștia trebuie să specifice opțiunea de participare la bursă și numărul de locuri de muncă vacante, împreună cu detaliile despre meseriile disponibile.

Evenimentul este văzut ca o măsură activă și eficientă pentru îmbunătățirea pieței muncii și susținerea dezvoltării economice locale prin facilitarea întâlnirii dintre cererea și oferta de muncă în județul Vaslui.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 24, 2024

ANOFM organizează în luna noiembrie 93 de...

octombrie 24, 2024

Peste 100.000 de copii din județul Vaslui...

octombrie 24, 2024

Patinoarul din Parcul Regional de Agrement Turistic...

octombrie 24, 2024

Militar judecat pentru trafic de droguri. Un...