Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Bacău: WizzAir introduce o nouă rută spre Roma

Wizz Air anunță lansarea unei noi rute care va conecta Bacăul cu Roma Fiumicino. Această rută va avea zboruri operate de patru ori pe săptămână în zilele de marți, joi, sâmbătă și duminică. Biletele pentru această rută sunt disponibile începând de la doar 129 RON și pot fi achiziționate de pe site-ul companiei.

Începând din luna octombrie, locuitorii din regiunea Bacăului vor avea oportunitatea de a călători cu ușurință către Roma, unul dintre cele mai fascinante orașe din Europa. Roma, cunoscută și ca Orașul Etern, este celebră pentru numeroasele sale atracții culturale și istorice.

Citește și: Primăria vinde fierul vechi provenit din demolarea depoului Dacia.

Printre acestea se numără impresionantul Colosseum, ruinele antice ale Forumului Roman, și măreția Bazilicii Sfântul Petru din Vatican. Vizitatorii pot explora străduțele pitorești din Trastevere. Aceștia pot arunca o monedă în faimoasa Fântână Trevi și se bucura de deliciile bucătăriei italiene în trattoriile locale.

Wizz Air a pus în vânzare peste 99.000 de locuri pentru această rută în acest an și se declară încântată să ofere această opțiune de călătorie accesibilă pentru clienții săi români.

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a subliniat importanța extinderii prezenței companiei în regiunea Bacăului. Aceasta a adăugat că această nouă rută reflectă angajamentul continuu al Wizz Air de a îmbunătăți conectivitatea și de a oferi opțiuni de călătorie convenabile pentru pasageri.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 24, 2024

ANOFM organizează în luna noiembrie 93 de...

octombrie 24, 2024

Peste 100.000 de copii din județul Vaslui...

octombrie 24, 2024

Patinoarul din Parcul Regional de Agrement Turistic...

octombrie 24, 2024

Militar judecat pentru trafic de droguri. Un...