Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Podul Giurgiu-Ruse va fi complet închis începând cu data de 9 iulie

Podul Giurgiu-Ruse va fi complet închis începând cu data de 9 iulie. Partea bulgară a decis închiderea completă a Podului Giurgiu-Ruse. Această rută principală pentru români în drum spre Bulgaria și Grecia va fi închisă începând cu 9 iulie.

Aceasta va fi oprită pentru o perioadă de două luni, conform declarațiilor directorului general al CNAIR, Cristian Pistol, într-o conferință de presă.

Ministrul bulgar al Transporturilor a subliniat recent că au avut loc două intervenții de urgență pe Podul Giurgiu-Ruse în ultima lună. Lucrările de reparație nu mai pot fi amânate.

Citește și: Modernizarea căii ferate ce leagă orașele Roman și Iași până la granița de frontieră are un cost total de un miliard de euro.

„Scopul nostru nu este să complicăm viața oamenilor în timpul sezonului estival. Scopul nostru este ci să ne asigurăm că sunt în siguranță”, a declarat Gheorghi Gvozdeikov.

Deschiderea podului va fi evaluată pe măsură ce lucrările vor progresa. Autoritățile bulgare au subliniat importanța siguranței publice și necesitatea intervențiilor rapide pentru asigurarea integrității structurii. Au fost discutate alternative pentru gestionarea traficului și pentru minimizarea disconfortului călătorilor în perioada în care podul va fi închis.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Șapte țări membre NATO și-au exprimat opoziția...

octombrie 25, 2024

Elevii intră în vacanță. Elevii din România...