Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Suntem alături de voi!

Social-democrații sunt alături de români prin măsuri gândite să crească nivelul de trai al acestora. A fi aproape de oameni, înseamnă a te gândi la binele românilor de rând, la nevoile lor de zi cu zi. Tocmai de aceea creșterea salariului minim brut pentru 1,8 milioane de angajați, de la 3.300 la 3.700 de lei, a reprezentat pentru noi, social-democrații, o măsură de normalitate și de mare necesitate. Deoarece marea parte a beneficiarilor vin din sectorul privat.

Citește și Clădirea unde a funcționat Direcția de Administrare a Patrimoniului Public și Privat din Bucșinescu va fi reabilitată

Reamintesc faptul că în urmă cu 10 ani salariul minim brut era de 800 de lei. Astăzi, acesta este mai mare cu 2.900 de lei, ceea ce reprezintă o creștere de 363%! Este important să reținem că 84% din această majorare a avut loc sub guvernarea PSD. O guvernare care și-a asumat responsabilitatea să fie alături de români! Mai mult, această majorare este esențială, deoarece ne apropie de implementarea #salariulminimeuropean de la 1 ianuarie 2025, ceea ce va însemna că salariul minim din România va constitui aproximativ jumătate din salariul mediu pe economie.

PSD rămâne partidul românilor!

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...

octombrie 21, 2024

Ciolacu propune măsuri pentru sprijinirea familiilor și...