Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Bacău: Fostul șef al SIF Moldova și directorul CJAS sunt principalii susținători pentru Mircea Geoană

Fostul șef al SIF Moldova și directorul CJAS sunt principalii susținători pentru Mircea Geoană. Conform informațiilor transmise de Ziarul de Bacău, Mircea Geoană va benefica de un sprijin important la nivelul județului. Printre numele importante se numără Costel Ceocea. Acesta este fostul șef al SIF Moldova. De asemenea acesta va coordona echipa la nivel județean. Cezar Ivanof, patronul hotelului Decebal, va fi responsabil pentru mai multe orașe din zonă.

Echipa include și alte personalități notabile, precum Laurențiu Chiciu. Acesta este avocat și consilier local PSD. El va gestiona aspectele juridice ale campaniei. Theodor Agachi, fost director la AJPIS, va fi responsabil pentru ONG-uri. Dan Stoica, director al CJAS, va fi responsabil de partea de secretariat, iar Mădălin Pârâianu, director la Spitalul de Pneumoftiziologie, se va ocupa de aspectele legate de sănătate.

Citește și: Vasile Bănescu renunță la rolul de purtător de cuvânt al Patriarhiei Române.

Lista continuă cu nume cunoscute din mediul politic local, precum George Bogatu, fost consilier PSD pentru coordonarea în municipiul Bacău, și Viorel Toma, fost șef al ANPM și consilier județean ALDE, responsabil pentru coordonarea rurală.

Acești coordonatori vor juca un rol esențial în strategia electorală a lui Mircea Geoană, care se pregătește pentru un scrutin intens, cu o echipă bine structurată și cu sprijinul unor lideri cu experiență în diverse domenii.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Deși au fost recalculate în septembrie, pensile...

octombrie 25, 2024

Vestea sosirii microbuzelor electrice este un pas...

octombrie 24, 2024

ANOFM organizează în luna noiembrie 93 de...

octombrie 24, 2024

Peste 100.000 de copii din județul Vaslui...