Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Curse aeriene anulate. Piloții bolnavi

Curse aeriene anulate. Ministrul Transporturilor a solicitat managementului companiei TAROM să ia urgent măsuri pentru situația actuală.
Pasagerii care urmau să decoleze cu aeronavele TAROM au fost nevoiți să aștepte cu orele. Toate acestea în toiul nopții, în sălile de așteptare ale aeroportului. Imaginile surprinse de turiștii blocați acolo arată copii care dorm pe jos. Compania TAROM anunţă anularea zborurilor către şi dinspre Cairo, Amman şi Beirut din data de 8 iulie 2024, „din cauza indisponibilităţii temporare a membrilor echipajului de zbor”.

Citește și: În perioada 8 – 26 iulie 2024, Iașul devine capitala tenisului românesc.

„În conformitate cu reglementările internaţionale de aviaţie şi politicile interne stricte privind siguranţa zborurilor, fiecare dintre cursele respective a fost anulată deoarece un membru din echipajul fiecărei aeronave s-a declarat „inapt de zbor”. Astfel a fost imposibilă restabilirea planului de zbor într-un timp atât de scurt. Deciziile individuale ale piloţilor au fost luate în conformitate cu reglementările în vigoare, pentru a asigura securitatea şi confortul pasagerilor şi a echipajului”, precizează compania.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/haos-pe-aeroportul-otopeni-mai-multe-curse-au-fost-anulate-dupa-ce-pilotii-nu-au-mai-venit-la-munca-2853419

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!