Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Licitație pentru delegarea prin concesiune a serviciului de alimentare cu energie termică în sistem centralizat în Iași. Până la ce dată pot depune ofertele companiile interesate

Licitație pentru delegarea prin concesiune a serviciului de alimentare cu energie termică în sistem centralizat în Iași. Până la ce dată pot depune ofertele companiile interesate.

Companiile interesate să participe la licitația organizată de Primăria Municipiului Iași pentru delegarea prin concesiune a serviciului de alimentare cu energie termică în sistem centralizat în Municipiul Iași trebuie să depună ofertele până la data de 22 august 2024, ora 10.00. Toate acestea conform anunțului oficial postat pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice.

Conform caietului de sarcini elaborat de autoritățile locale, principalul obiectiv al delegării prin concesiune a serviciului de utilitate publică – alimentare cu energie termică în sistem centralizat în Municipiul Iași este de a garanta continuitatea și siguranța serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat. Toate acestea în condiții cu impact redus asupra mediului. Precum și de a îmbunătăți eficiența serviciului pentru a oferi populației prețuri mai mici.

Citește și: Antreprenorii și economiștii protestează cerând eliminarea e-TVA.

Durata maximă a contractului este de 10 ani

Durata maximă a contractului este de 10 ani (120 luni). Operatorii interesați de participarea la procedura de atribuire a contractului au posibilitatea să solicite clarificări sau informații suplimentare. Toate acestea cu 20 de zile înainte de termenul limită de depunere a ofertelor.

Entitatea contractantă, Primăria Municipiului Iași, se obligă să răspundă în detaliu tuturor solicitărilor până la a 16-a zi, înainte de termenul limită de depunere a ofertelor. Estimarea valorii totale a achiziției publice se situează între 3,7 și 5,6 miliarde de lei, conform documentului.

Citește și Posturi vacante la Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. dr. George I.M. Georgescu” Iaşi

„Prin procedura de delegare a gestiunii, Municipiul Iași atribuie gestiunea serviciului de utilitate publică – alimentare cu energie termică în sistem centralizat în municipiul Iași. Serviciul de utilitate publică – alimentare cu energie termică în sistem centralizat se va realiza în conformitate cu cerințele Caietului de sarcini al serviciului și Regulamentului serviciului aprobate prin HCL al Municipiul Iași nr 144/26.04.2024”. Aceste lucruri se precizează în documentația întocmită de Primărie.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...