Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Botoșani: Un primar a decedat la o lună după ce a fost reales

Un primar a decedat la o lună după ce a fost reales. Primarul PSD al comunei Coșula din județul Botoșani, Mircia Acatrinei, a decedat la vârsta de 67 de ani, la mai puțin de o lună după ce a fost reales pentru al șaselea mandat. Acatrinei suferea de o boală de mai mulți ani. El a fost primar al comunei Coșula timp de cinci mandate, din 2004 până în 2024. Înainte de a deveni primar, Acatrinei a fost viceprimarul comunei Copălău pentru două mandate și a reușit reînființarea prin lege a comunei Coșula.

Edilul era căsătorit și avea doi copii. Pe 22 iunie împlinise 67 de ani. Comunitatea locală și colegii de partid au fost profund afectați de vestea trecerii sale în neființă. Mircia Acatrinei era cunoscut pentru devotamentul său față de comunitate. Totodată pentru eforturile sale de a îmbunătăți condițiile de trai în comuna Coșula. În timpul mandatelor sale, a implementat numeroase proiecte de infrastructură și dezvoltare locală, câștigând respectul și aprecierea cetățenilor.

Vezi și: Rochii de mireasă de închiriat la Biserică.

Funeraliile vor avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, iar autoritățile locale pregătesc un omagiu special în onoarea primarului care și-a dedicat o mare parte din viață slujirii comunității sale.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Deși au fost recalculate în septembrie, pensile...

octombrie 25, 2024

Vestea sosirii microbuzelor electrice este un pas...

octombrie 24, 2024

ANOFM organizează în luna noiembrie 93 de...

octombrie 24, 2024

Peste 100.000 de copii din județul Vaslui...