Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Botoșani: 1100 de elevi nemulțumiți de notele obținute la Bacalaureat au depus contestații

1100 de elevi nemulțumiți de notele obținute la Bacalaureat au depus contestații. După afișarea rezultatelor inițiale la examenul de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, elevii din județul Botoșani au reacționat prompt. Aceștia au depus un număr impresionant de 1110 contestații. Într-un efort de a-și îmbunătăți rezultatele elevii s-au adresat comisiei pentru a solicita revizuirea notelor.

Bacalaureatul este un moment crucial în parcursul educațional al fiecărui elev. Acesta reprezintă o etapă importantă în tranziția către învățământul superior sau intrarea pe piața muncii. Rezultatele acestui examen nu doar că reflectă cunoștințele și abilitățile acumulate în timpul liceului. Acestea deschid uși către viitorul academic și profesional al fiecărui absolvent.

Citește și: Festivalul Internațional de Folclor pentru Copii și Tineret „Cătălina”, la start.

Prin contestațiile depuse, elevii demonstrează nu doar dorința lor de a obține note juste, ci și determinarea lor de a-și valorifica în mod adecvat eforturile și pregătirea acumulate în perioada examenului.

Comisia de evaluare va analiza meticulos fiecare contestație, asigurându-se că fiecare elev primește o evaluare corectă și obiectivă a performanțelor sale. Rezultatele finale, programate să fie afișate vineri, 12 iulie conform calendarului oficial al BAC 2024, vor reflecta eforturile depuse pentru a asigura echitatea și transparența în procesul de evaluare.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 24, 2024

ANOFM organizează în luna noiembrie 93 de...

octombrie 24, 2024

Peste 100.000 de copii din județul Vaslui...

octombrie 24, 2024

Patinoarul din Parcul Regional de Agrement Turistic...

octombrie 24, 2024

Militar judecat pentru trafic de droguri. Un...