Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Cezar Crețu a obținut victoria carierei la Concord Iași Open!

Cezar Crețu a obținut o victorie impresionantă la Concord Iași Open, marcând astfel un moment definitoriu în cariera sa sportivă. Tenismanul ieșean l-a învins în primul tur pe favoritul 4, argentinianul Roman Andres Burruchaga, cu un scor de 6-4, 6-3.

Ziua de inaugurare a turneului ATP Challenger 100 Concord Iași Open a adus nu doar debutul competiției, ci și prima mare surpriză. Aceasta a fost oferită de un sportiv român născut chiar la Iași. Cezar Crețu, în vârstă de 23 de ani a fost clasat pe locul 376 în ATP. Acesta a fost antrenat de Victor Hănescu. totodată, el s-a calificat în optimile de finală printr-un joc solid. Cu un serviciu îmbunătățit, primul serviciu intrând deseori cu peste 200 km/h, Crețu a dominat meciul împotriva sud-americanului. El a obținut cea mai importantă victorie a carierei sale.

Citește și: Dacă analizele nu vin în 72 de ore, permisul revine șoferilor.

În primul set, Crețu a condus confortabil cu 5-1, iar chiar dacă Burruchaga a reușit să se apropie la 5-3, românul a închis setul cu un break decisiv. În al doilea set, după ce a revenit de la 0-2, Cezar Crețu și-a consolidat avantajul rapid, ajungând la 5-2, și a încheiat meciul într-un mod convingător, câștigând cu 6-3.

Această performanță remarcabilă îi aduce lui Crețu nu doar admirația publicului, dar și 7 puncte ATP și un premiu în valoare de 1.960 de euro. În următoarea rundă, el va întâlni învingătorul dintre Dmitry Popko din Kazahstan și Murkel Dellien din Bolivia.

Concord Iași Open continuă să fie marcat de surprize și competiție intensă. Astfel, demonstrează nivelul ridicat al tenisului pe plan internațional. Totodată oferă o platformă valoroasă pentru jucătorii tineri și talentați și le pune în valoare abilitățile.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...