Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Bacău: Zilele Medicale Spitalului Clinic Municipal de Urgență Moinești

Zilele Medicale ale Spitalului Clinic Municipal de Urgență Moinești marchează cea de-a XIX-a ediție. Evenimentul se va desfășura în perioada 11-13 iulie sub titlul „Dialog interdisciplinar al tehnologiei medicale și umanității – beneficii pentru pacientul contemporan”. Prof.univ.dr. Adrian Cotîrleț, managerul SCMU Moinești, a prezentat într-o conferință de presă principalele aspecte ce transformă acest eveniment într-un punct de referință în peisajul medical românesc.

„Avem confirmarea că această ediție va fi cea mai mare până acum, atât ca amploare cât și ca participare. Vor fi prezente peste 1000 de cadre medicale în 3 zile de conferință, reprezentând peste 200 de spitale din România.

Citește și: Neamț: Restricții în furnizarea apei pentru locuitorii din Roman înaintea tranziției la ApaVital.

De asemenea, toate cele 11 centre medicale majore din țară vor fi bine reprezentate la nivel academic”. A subliniat managerul SCMU Moinești. De asemenea, evenimentul va atrage delegații din SUA, țări din Uniunea Europeană și Israel.

Aceasta este prima ediție organizată sub noua denumire a Spitalului Clinic Municipal de Urgență Moinești, iar ambiția noastră a fost să ridicăm standardele nu doar prin participare, ci și prin amenajarea unei săli de conferințe cu 130 de locuri și dotări tehnologice de ultimă generație.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 24, 2024

ANOFM organizează în luna noiembrie 93 de...

octombrie 24, 2024

Peste 100.000 de copii din județul Vaslui...

octombrie 24, 2024

Patinoarul din Parcul Regional de Agrement Turistic...

octombrie 24, 2024

Militar judecat pentru trafic de droguri. Un...