Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Încep lucrările de reparație a Podului Giurgiu-Ruse, pe tronsonul bulgar

Încep lucrările de reparație a Podului Giurgiu-Ruse, pe tronsonul bulgar. Centrul Infotrafic din IGPR informează că începând din 10 iulie vor demara lucrările de reparație a Podului Giurgiu-Ruse, pe tronsonul bulgar. Durata estimată a lucrărilor este de 730 de zile. Acestea vor fi desfășurate zilnic timp de 10-12 ore pe parcursul zilei, pe segmente rutiere de 400 de metri.

Traficul rutier nu va fi complet oprit. Acesta va fi direcționat alternativ, pe o singură bandă, cu ajutorul semafoarelor, indicatoarelor rutiere și al personalului de dirijare.

În faza inițială a lucrărilor, circulația va fi restricționată pe sensul de intrare în Bulgaria. Astfel, va urma să fie afectat și sensul de ieșire, spre România.

Citește și: TAROM va despăgubi pasagerii care au cumpărat bilete direct de la companie.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu atenție sporită, să reducă viteza și să respecte semnalizările temporare instituite în zona lucrărilor. De asemenea, se recomandă luarea în considerare a posibilității de creștere a timpilor de așteptare la trecerea frontierei.

Autoritățile își exprimă regretul pentru eventualele disconforturi cauzate. Totodată acestea asigură că se vor face eforturi pentru a minimiza impactul lucrărilor asupra traficului și pentru a informa constant conducătorii auto cu privire la evoluția situației.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!