Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Ciolacu anunță măsuri cu impact direct asupra fiecărui român

Premierul Marcel Ciolacu a subliniat că inflația a scăzut pentru a patra lună consecutiv, ajungând la 4,9% în iunie. El a confirmat că Guvernul va menține măsurile de plafonare a prețurilor la energie, gaze și adaosurile comerciale, pentru a proteja buzunarele cetățenilor.

Ciolacu a exprimat încrederea că prețurile vor continua să scadă. De asemenea acesta speră și că politicile implementate vor avea efectele dorite, includând plafonarea adaosurilor pentru toate produsele românești.

Citește și: Transportatorii români sunt indignați de extinderea acordului care acordă tratament preferențial ucrainenilor.

Marcel Ciolacu a subliniat importanța măsurilor luate de Guvern pentru protejarea cetățenilor împotriva creșterilor de prețuri și a asigurării stabilității economice. El a menționat că scăderea inflației reflectă corectitudinea traseului ales de Executiv și a exprimat încrederea că această tendință va continua.

Premierul a reiterat determinarea Guvernului de a continua să plafoneze prețurile la energie, gaze și adaosurile comerciale. Acesta a subliniat că obiectivul principal este reprezentat de efectele acestor măsuri. Acestea se resimt din păcate într-o mare măsură, în mod palpabil, în bugetele românilor.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...

octombrie 21, 2024

Ciolacu propune măsuri pentru sprijinirea familiilor și...