Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Atenție, șoferi! Două dale de beton de pe DJ 248B, în zona Bogonos, au suferit fenomenul de dilatație în urma temperaturilor caniculare

Reprezentanții Consiliului Județean Iași alături de cei ai Direcției Județene de Administrare a Drumurilor și Podurilor Iași s-au deplasat la sfârșitul săptămânii, la zonele în care două dale de beton de pe DJ 248B, în zona Bogonos, au suferit fenomenul de dilatație în urma temperaturilor caniculare din ultimele zile.

„Căldurile foarte mari au făcut ca aceste dale, să cedeze în această manieră. Acestea au o vârstă de aproape 70 de ani și au fost făcute după tehnica de atunci. Totodată acestea nu au armături și au rosturile de dilatație care nu mai corespund.

În ședința extraordinară de la Consiliul Județean Iași convocată pentru luni dimineață vom propune suplimentarea ordinii de zi cu un proiect. Acesta va trebui să permită DJADP intervențiile pentru remedierea acestor situații.

Citește și Trei noi licitații privind închirierea de locuri de parcare în muncipiul Iași

Reamintesc faptul că acest sector de drum face parte din proiectul de Centură de Traficul ușor a Municipiului Iași pe care l-am depus la ADR Nord-Est spre finanțare”. A menționat Marius Dangă, vicepreședintele Consiliului Județean Iași.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...