Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Urban Playfield va transforma parcul Palas într-o destinație dedicată recreerii

Urban Playfield, un festival al sporturilor și jocurilor recreative pentru toate vârstele, continuă să călătorească prin țară, urmând să ajungă la Palas în Iași între 17 și 18 august 2024. Evenimentul aduce bucuria mișcării și a jocului în inima comunității, cu demonstrații sportive, concursuri cu premii, clase de dansuri moderne, majorete și zumba, precum și alte surprize. Caravana Urban Playfield a debutat la Iulius Town Timișoara pe 27 și 28 iulie, urmând apoi la Satu Mare pe 3 și 4 august. În Iași și Timișoara, festivalul se va desfășura în parcurile ansamblurilor mixte Palas și Iulius Town, dezvoltate de IULIUS, iar în Satu Mare în Piața Libertății.

Urban Playfield transformă spațiile urbane în zone de joacă și mișcare. Totodată oferă acces gratuit la activități sportive variate precum volei, tenis, escaladă și badminton.

Citește și: În județul Iași, 24 de localități suferă din cauza secetei.

Evenimentul promovează ideea că joaca și mișcarea sunt drepturi universale. Toate acestea indiferent de vârstă sau statut social, încurajând comunitatea să redescopere plăcerea sportului într-un mod distractiv și relaxant.

Mirel Alexa, organizator Urban Playfield, evidențiază importanța promovării activității fizice prin acest festival național, care a început cu succes în:

  • Alba Iulia,
  • Cluj-Napoca,
  • Brașov.

Evenimentul este și o oportunitate pentru cluburile sportive locale să-și prezinte performanțele, iar comunității să le cunoască mai bine.

Accesul la toate activitățile din cadrul Urban Playfield este gratuit. Programul zilnic se desfășoară între orele 10:00 și 21:00, culminând cu o ceremonie de închidere oficială la finalul fiecărei zile.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...