Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Bacău: Lucian Viziteu va coordona campania prezidențială a Elenei Lasconi

Primarul Bacăului, Lucian Daniel Stanciu Viziteu, a fost desemnat să coordoneze campania prezidențială a Elenei Lasconi, anunțul fiind făcut de aceasta într-un mesaj video vineri. Decizia a fost luată în cadrul primei ședințe de Birou Național al USR. Elena Lasconi a subliniat că Lucian Viziteu va avea rolul de coordonator al campaniilor prezidențiale și parlamentare. În aceeași măsură Cristina Prună a fost desemnată purtător de cuvânt al partidului.

Citește și: 10,4 milioane lei pentru amenajarea unui nou parc fotovoltaic la Aeroportul Iași

Clotilde Armand a primit mandatul de a gestiona clarificările legate de suspiciunile de fraudare în alegerile din 9 iunie, iar Allen Coliban va superviza auditul membrilor, după propunerea Elenei Lasconi.

În urma ședinței care a durat patru ore și jumătate, Lasconi a anunțat și o întâlnire importantă la București sâmbătă, unde vor participa aproape 200 de membri USR, inclusiv președinții de filiale județene, primari și parlamentari. Lucian Daniel Stanciu Viziteu, care este implicat într-un dosar al DNA. Acesta devine astfel al doilea primar al Bacăului care se implică în politica națională. De asemenea, acesta a urmat exemplul lui Romeo Stavarache în 2009.

Viziteu va colabora strâns cu membrii USR pentru a dezvolta strategia electorală pentru viitoarele scrutine prezidențiale și parlamentare.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 24, 2024

ANOFM organizează în luna noiembrie 93 de...

octombrie 24, 2024

Peste 100.000 de copii din județul Vaslui...

octombrie 24, 2024

Patinoarul din Parcul Regional de Agrement Turistic...

octombrie 24, 2024

Militar judecat pentru trafic de droguri. Un...