Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Alertă alimentară: Un produs a fost retras de la vânzare la Kaufland

Un tip de pastă tahini vândută în magazinele Kaufland este rechemată din motive de siguranță, din cauza posibilei contaminări cu Salmonella. Firma producătoare AB World Foods UK a anunțat retragerea de pe piață a tuturor loturilor produsului Pasta Tahini Al’Fez 160g.

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a comunicat că există suspiciuni că aceste produse ar putea conține Salmonella. Din precauție pentru siguranța consumatorilor, producătorul și importatorul în România au decis retragerea acestor produse de la vânzare.

Citește și: Au crescut exporturile de cereale.

Un produs a fost retras de la vânzare la Kaufland

Persoanele care au achiziționat acest produs sunt îndemnate să-l returneze la magazinul de proveniență. Măsura vizează exclusiv produsul Pasta Tahini Al’Fez 160g.

Rechemarea produsului a fost inițiată pentru a preveni riscurile pentru sănătatea consumatorilor, conform standardelor riguroase de siguranță alimentară. ANSVSA a subliniat importanța respectării acestor măsuri pentru a asigura protecția publicului împotriva eventualelor contaminări. Consumatorii sunt încurajați să fie vigilenți și să răspundă prompt notificărilor privind siguranța alimentară pentru a evita eventualele riscuri pentru sănătate.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Șapte țări membre NATO și-au exprimat opoziția...

octombrie 25, 2024

Elevii intră în vacanță. Elevii din România...