Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Noi spații medicale puse în vânzare de municipalitatea ieșeană

Noi spații medicale puse în vânzare de municipalitatea ieșeană. Primăria Municipiului Iași a scos la vânzare mai multe spații destinate activităților medicale sau conexe sistemului de sănătate. Toate acestea, conform datelor prezentate de ziaruldeiasi.ro. Licitația publică organizată de Direcția Exploatare Patrimoniu (DEP) va avea loc pe 1 august.

Toate aceste spații sunt situate pe strada Toma Cozma nr. 4, în fosta policlinică destinată elevilor și studenților. În total, Primăria oferă opt spații, cu suprafețe între 5 și 43 mp. Acestea sunt amplasate la demisol (șapte spații) și la etajul 1 (un spațiu).

Persoanele interesate să obțină caietul de sarcini pot solicita acest lucru la sediul DEP, situat în clădirea cunoscută sub denumirea de „Piramida lui Dubeț” de pe șoseaua Națională.

Citește și: Școala Gimnazială „Aron Vodă” din Aroneanu va avea o clădire nouă.

Costul pentru documentația de atribuire este de 64 lei per exemplar, sumă ce trebuie achitată la casieria DEP.

Data limită pentru clarificări privind cerințele din caietul de sarcini este 23 iulie, iar ofertele trebuie depuse până la 30 iulie, cu deschiderea acestora programată pentru 1 august. Mai multe detalii despre licitație pot fi obținute la numărul de telefon 0232.264.246 (interior 126 sau 127) sau la adresa de e-mail sasc@primaria-iasi.ro. Această inițiativă marchează eforturile administrației locale de a valorifica și revitaliza infrastructura medicală existentă în beneficiul comunității și al profesioniștilor din domeniul sănătății.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...