Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Botoșani: Un nou proiect de modernizare la ambulatoriul de recuperare neuromotorie din cadrul DGASPC

Un nou proiect de modernizare la ambulatoriul de recuperare neuromotorie din cadrul DGASPC. Au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea și modernizarea ambulatoriului de recuperare neuromotorie din cadrul Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani. Valoarea proiectului este de aproximativ 1,74 milioane de lei. Din care peste 1,3 milioane sunt atrase din PNRR, iar diferența este asigurată de Consiliul Județean Botoșani.

În demersul implementării acestui proiect, dotările reprezintă aproape o treime din valoarea totală. Toate acestea vor crește șansele de recuperare neuromotorie a persoanelor cu dizabilități. De asemenea, vor fi efectuate lucrări de renovare energetică moderată. Inclusiv măsuri de protecție termică suplimentară a elementelor anvelopei și modernizarea instalațiilor.

Citește și Show-ul imersiv „Gustav Klimt” va face parte, începând cu 29 iulie, și din line-up-ul de la MINA Pop Up de la Palas

Vor fi instalate panouri fotovoltaice pentru producerea energiei electrice și boilere pentru producerea apei calde. Iar ca sursă alternativă de încălzire se vor monta pompe de căldură.

După aprobarea indicatorilor tehnico-economici, comisia de achiziții din cadrul DGASPC Botoșani va scoate la licitație proiectarea și execuția lucrărilor. Valoarea totală a proiectelor de dezvoltare și modernizare a DGASPC Botoșani din ultimii trei ani, implementate sau aflate în curs de implementare, se ridică la aproximativ 15 milioane de euro.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 24, 2024

ANOFM organizează în luna noiembrie 93 de...

octombrie 24, 2024

Peste 100.000 de copii din județul Vaslui...

octombrie 24, 2024

Patinoarul din Parcul Regional de Agrement Turistic...

octombrie 24, 2024

Militar judecat pentru trafic de droguri. Un...