Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Proiecte importante aproape de finalizare

Proiecte importante aproape de finalizare. Comuna Ciurea se apropie de finalizarea unui proiect major de apă și canalizare, care va aduce îmbunătățiri semnificative locuitorilor. După doi ani de lucrări, comuna va beneficia de 20 de kilometri de canalizare. Toate acestea pentru a îmbunătăți considerabil calitatea vieții. O parte din costurile branșamentelor vor fi suportate de Primăria Ciurea.

Citește și: Două femei îmbrăcate în haine de maicuțe au agresat o bătrână.

Acest tronson de 20 km acoperă principalele străzi. Totodată facilitează racordarea locuințelor la sistemul de canalizare. Acesta asigură transportul apei uzate până la stația de pompare de la Lunca Cetățuii. Proiectul, finanțat prin POIM, este un pas esențial în dezvoltarea infrastructurii locale și încurajează noii locuitori să își construiască case în comună.

În paralel, după patru ani de eforturi, a fost finalizată rețeaua de distribuție a gazelor naturale în Dumbrava și Ciurea, sprijinind astfel locuitorii. Printr-un parteneriat cu furnizorul de gaz, a fost construită o stație de reglare și măsurare a presiunii, adaptând presiunea din conducta principală la nivelul necesar consumului gospodăresc. Întreaga lucrare, cu o valoare de peste 1 milion de lei, reprezintă un progres semnificativ pentru comuna Ciurea, îmbunătățind infrastructura și calitatea vieții locuitorilor.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...