Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Anul acesta comuna Moțca nu va organiza Ziua Comunei

Anul acesta, comuna Moțca a decis să nu mai organizeze tradiționala Ziua Comunei, eveniment care avea loc în mod obișnuit în luna august. Primarul Serioja Constantin Hobincă a explicat motivele acestei decizii printr-un anunț pe pagina sa de Facebook.

Motivul principal este faptul că amplasamentul din fața Bazei Sportive Moțca a fost predat unei firme care execută lucrări de canalizare în satul Moțca, în cadrul programului POIM.

Citește și: Ieșenii sunt așteptați la expoziția temporară „Biblioteca miniaturala” din foaierul de la parterul Casei Muzeelor.

Primăria consideră că cele 11 ediții anterioare organizate sub administrația actuală nu au reușit să satisfacă gusturile rafinate ale unor cetățeni critici. Toate acestea reprezentă doar cheltuieli financiare nejustificate în acest context.

Fondurile alocate pentru organizarea evenimentului nu sunt disponibile în prezent. Acestea vor fi direcționate către alte investiții considerate mai prioritare, atunci când vor fi disponibile. Primarul a subliniat că este important ca comunitatea să contribuie activ la dezvoltarea locală. Toate acestea fără a cere lucruri și fără a implica un efort reciproc.

El a menționat și că opțiunile politice și părerile pot fi susceptibile de schimbare. Toate aestea în funcție de dorințele comunității. De asemenea subliniază că viitoarele ediții ale evenimentului vor fi apreciate și mai mult în acest context.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...