Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Poli Iași și-a înnoit echipamentul și sponsorul oficial

Poli Iași și-a prezentat cu entuziasm echipamentul pentru sezonul 2024/2025 într-un eveniment organizat la stadionul din Copou. Designul echipamentului a păstrat culorile tradiționale ale clubului, îmbunătățite cu detalii moderne care reflectă inovația și identitatea echipei. Prezentarea a subliniat angajamentul pentru Poli Iași de a reprezenta orașul și comunitatea în Superliga României cu demnitate și profesionalism.

De asemenea, clubul a anunțat semnarea unui parteneriat strategic cu Maxbet, noul sponsor oficial al echipei. Contractul cu sponsorul este pentru o perioadă de doi ani și se pare, conform precizărilor făcute de oficiali, că ar fi, din punct de vedere financiar, cel mai important din ultimii 10 ani. Acest parteneriat nu doar că va sprijini financiar echipa, dar va promova și valorile sportive și implicarea socială în comunitate. Logo-ul Maxbet va fi vizibil pe echipamentul fotbaliștilor, consolidând legătura cu comunitatea și susținând obiectivele echipei în Superligă.

Citește și: Poli Iași și-a înnoit echipamentul și sponsorul oficial.

„Este un moment important atât pentru Poli Iași, cât și pentru Maxbet”, a precizat președintele clubului Florin Briaur.

Cu un nou sponsor și resursele aduse de această colaborare, Poli Iași se pregătește pentru meciul de vineri cu FC Botoșani din a doua etapă a campionatului. Partida se va desfășura de la ora 19.00 pe stadionul Emil Alexandrescu din Copou. Antrenorii și jucătorii sunt determinați să obțină succesul pe teren și să ofere suporterilor motive de bucurie și mândrie în fiecare partidă.

„Un meci special, am pregătit toată săptămâna strategic această partidă, mă bazez pe jucătorii care au terminat campionatul trecut, dar am adus și jucători care să completeze echipa”, a subliniat antrenorul Anthony da Silva referindu-se la meciul, de mâine, cu FC Botoșani. (Cătălin Anechitoaiei)

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...