Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Elevii de 10 premiați la Gala Absolvenților

Elevii de 10 premiați la Gala Absolvenților. Primăria Municipiului Iași a continuat tradiția organizării Galei Absolvenților de Nota 10, onorând elevii cu rezultate excepționale. Evenimentul a avut loc la sediul Primăriei, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Iași, și a premiat 7 elevi cu nota maximă la Evaluarea Națională și 3 absolvenți cu medii de 10 la Bacalaureat. Premiile constau în sume de bani, cărți, diplome și coronițe.

În urma acestor performanțe remarcabile, Iașul se poziționează pe primul loc în clasamentele naționale. Toate acestea, atât pentru Evaluarea Națională, cât și pentru Bacalaureat. Județul Iași a obținut 7 medii de 10 la Evaluarea Națională din cele 65 înregistrate la nivel național, și 3 medii de 10 la Bacalaureat din cele 39, plasându-se pe primul loc național după București. Elevii premiati sunt de la Colegiul Național, Colegiul „Emil Racoviță”, Școala Gimnazială EuroEd, Colegiul „Richard Wurmbrand” și Liceul Teoretic „Varlaam Mitropolitul”.

Citește și: Laborator de la TUIAȘI, dotat cu echipamente în valoare de 13.000 de euro, după performanța studenților la Olimpiadă.

Această recunoaștere subliniază angajamentul Iașului față de educație și performanță, și reflectă excelența sistemului educațional local. Gala a fost un moment de mândrie și celebrare a succesului academic al tinerelor talente. Acesta consolidează reputația Iașului ca un centru educațional de elită în România.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...