Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Rondul ERA se modifică

Rondul ERA se modifică. Constructorul ales de Prime Kapital pentru reconfigurarea rondului de la ERA va începe lucrările luni, 22 iulie. Șantierul va fi deschis până pe 15 septembrie. Autoritățile locale nu au anunțat care vor fi restricțiile de trafic în această perioadă. Toate acestea în condițiile în care pe tronsonul rond ERA – Păcurari se formează deseori ambuteiaje.

„În perioada 22.07 – 15.09.2024 se vor executa lucrări în carosabil pentru modernizarea zonei sensului giratoriu către Mall ERA, în conformitate cu autorizația de construire nr. 11/07.02.2024.

Citește și: Traian Băsescu estimează cine va ajunge în turul doi la alegerile prezidențiale.

Compania Demo Strade Group AG SRL își cere scuze pentru disconfortul creat în această perioadă”, este anunțul sec făcut de constructor și popularizat pe unele grupuri de pe rețele sociale.

Încercarea presei de a afla care sunt restricțiile a fost sortită eșecului: Primăria Iași nu a fost informată despre lucrări, Consiliul Județean (emitentul autorizației) nu a răspuns solicitării, Primăria Valea Lupului știe despre restricții dar nu le poate detalia, iar reprezentanții constructorului nu răspund la telefoanele de contact.

Demo Strade Group AG SRL este o firmă din Iași, contractată de Prime Kapital pentru realizarea lucrării, în condițile în care investitorul de la complexul ERA va finanța proiectul.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Articolul complet pe:

octombrie 25, 2024

Elevii din România încep vacanța de toamnă...

octombrie 24, 2024

Investiții majore în Portul Constanța: proiect feroviar...