Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Lasconi se va întâlni cu Ciucă

Elena Lasconi, președintele USR, a declarat, luni, la Jurnalul de Seară de la Digi24, că nu a început negocierile cu PNL, dar că se va întâlni săptămâna aceasta cu liderul Nicolae Ciucă pentru a „asculta”, fără a merge cu „idei, scenarii pe care mi le imaginez” în ceea ce privește o posibilă colaborare între cele două partide la următoarele alegeri. Ea afirmă că este „nevoie de o igienizare în PNL”, acum Partidul Național Liberal neputându-se „detașa de PSD”.

„Știu că în interiorul PNL-ului există oameni care știu că asta nu este calea bună nici pentru ei, nici pentru țară”, susține primarul Câmpulungului.
„Sunt omul dialogului.

Citește și: Bacău: Rută alternativă pentru a evita blocajele de pe E85.

Ar fi de discutat cu toți cei care se consideră de dreapta. Săptămâna asta în mod cert voi discuta cu reprezentanți ai PNL. Dar PNL ar trebui să-și facă puțină curățenie și igienizare, pentru că acum nu se pot detașa de PSD dar știu că în interiorul PNL-ului există oameni care știu că asta nu este calea bună nici pentru ei, nici pentru țară. Opțiunea liberală pe care o văd eu este USR.

Nu vorbesc acum de alianțe. Singura opțiune liberală credibilă este USR.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/lasconi-ma-voi-intalni-cu-nicolae-ciuca-saptamana-aceasta-e-nevoie-de-o-igienizare-in-pnl-2869335

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...

octombrie 21, 2024

Ciolacu propune măsuri pentru sprijinirea familiilor și...