Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Urbanism

Turn de 14 etaje supus votului final în Consiliul Local

Turn de 14 etaje supus votului final în Consiliul Local. Complexul de birouri propus de Recycle Internațional SRL, situat pe bd. Chimiei lângă Podul Sf. Ioan, urmează să fie supus votului final în Consiliul Local până la sfârșitul verii, conform apix.ro.

Primăria a publicat proiectul de hotărâre pentru aprobarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ), ultimul pas înainte ca proiectul să fie dezbătut de plen. Firma din Ilfov deține un teren de 6.200 mp, pe care se află un punct de colectare a deșeurilor. Planul prevede construirea unui turn de 14 etaje, două tronsoane de 7 etaje, unul de 5 etaje și un corp de legătură cu un singur etaj.

Citește și: Lucrările de modernizare pe șoseaua Bucium sunt în plină desfășurare.

Turnul va avea o înălțime de 58 metri și toate clădirile vor include două niveluri de subsol. Complexul va avea funcțiuni mixte, inclusiv birouri, comerț, servicii profesionale, depozitare, activități productive nepoluante și locuințe de serviciu.

Vor fi disponibile 435 de locuri de parcare, atât subterane, cât și supraterane. PUZ-ul prevede că complexul va ocupa 3.000 mp, cu 1.900 mp pentru circulații și 1.200 mp pentru spații verzi. Detalii pe https://apix.ro/chimiei-complexul-recycle-cu-un-turn-de-pana-la-14-etaje-intra-la-votul-final-in-consiliul-local/

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!