Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Bacău: Primăria va cumpăra semafoare mobile

Primăria municipiului Bacău a anunțat achiziția de semafoare mobile pentru a gestiona situațiile de avarie și a reduce disconfortul în trafic. Decizia a fost luată după defectarea semafoarelor „verde intermitent la dreapta” din intersecția străzilor 9 Mai – Ștefan cel Mare – Mioriței. Acestea au fost nefuncționale pentru câteva zile. Aceste semafoare au fost acum reparate cu succes.

Citește și Premieră: Un pășcănean a fost amendat cu 10.000 lei pentru că a parcat autoturismul pe un loc pentru persoane cu handicap

În plus, primăria a început un amplu proces de modernizare a sistemului de semaforizare din oraș. Acesta include lucrări atât subterane, cât și la nivelul carosabilului. Aceste lucrări pot provoca disfuncționalități temporare în alte zone ale Bacăului.

Citește și: Lucrările de modernizare pe șoseaua Bucium sunt în plină desfășurare.

„Înțelegem disconfortul creat de aceste intervenții, dar modernizarea infrastructurii este crucială pentru un trafic fluid și sigur. Semafoarele mobile vor ajuta la menținerea ordinii și siguranței rutiere în timpul avariilor”, a declarat reprezentanții Primăriei Bacău.

Semafoare mobile

Implementarea semafoarelor mobile vizează asigurarea unui flux constant de trafic și reducerea impactului negativ al lucrărilor asupra șoferilor și pietonilor din Bacău.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 24, 2024

ANOFM organizează în luna noiembrie 93 de...

octombrie 24, 2024

Peste 100.000 de copii din județul Vaslui...

octombrie 24, 2024

Patinoarul din Parcul Regional de Agrement Turistic...

octombrie 24, 2024

Militar judecat pentru trafic de droguri. Un...