Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Vaslui: Consiliul Județean cumpără un sistem de votare electronic

Consiliul Județean cumpără un sistem de votare electronic. Consiliul Județean Vaslui a lansat procedura de achiziție pentru un „Sistem de votare electronic” în cadrul unui nou contract de achiziție publică, cu scopul de a moderniza și eficientiza procesul de votare. Finanțarea proiectului va fi acoperită din bugetul local al județului Vaslui, iar valoarea estimată a achiziției este de 75.630 lei.

Pentru atribuirea contractului, se va folosi criteriul „prețul cel mai scăzut” aplicat ofertelor care respectă toate cerințele specifice din invitația de participare și caietul de sarcini. Oferta tehnică depusă de participanți trebuie să dovedească conformitatea cu cerințele tehnice detaliate, iar ofertanții sunt obligați să asigure că propunerile lor respectă toate specificațiile solicitate.

Citește și: Bacău: Un hacker urmărit internațional a fost reținut de polițiștii băcăuani.

În plus, operatorii economici care doresc să participe trebuie să furnizeze dovezi de înregistrare legală în țara de rezidență. Aceștia trebuie să demonstreze constituirea conform legii și să nu se afle în situații ce ar putea duce la anularea constituirii. Aceștia trebuie, de asemenea, să demonstreze capacitatea profesională necesară pentru executarea contractului.

Procesul de achiziție se va desfășura conform reglementărilor legale în vigoare, asigurând transparența și corectitudinea procedurii. Această achiziție este parte dintr-un efort continuu al Consiliului Județean Vaslui de a îmbunătăți infrastructura administrativă. De asemenea și pentru a răspunde nevoilor de modernizare a proceselor administrative. Prin implementarea sistemului de votare electronic, Consiliul Județean își propune să optimizeze eficiența și precizia procesului administrativ, sprijinind astfel transparența.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 24, 2024

ANOFM organizează în luna noiembrie 93 de...

octombrie 24, 2024

Peste 100.000 de copii din județul Vaslui...

octombrie 24, 2024

Patinoarul din Parcul Regional de Agrement Turistic...

octombrie 24, 2024

Militar judecat pentru trafic de droguri. Un...