Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Lucrările la bazinul de înot din Pașcani sunt în graficul stabilit de autorități

Lucrările la bazinul de înot din cadrul Complexului Sportiv Municipal Pașcani avansează conform planului și sunt în grafic. Proiectul, finanțat de Compania Națională de Investiții, se apropie de finalizarea unei etape importante. Primarul municipiului Pașcani a anunțat că noul termen de finalizare al bazinului este ianuarie 2025.

În prezent, constructorul lucrează la structura bazinului și estimează că în termen de o lună vor finaliza această fază. Următoarele etape vor include închiderea structurii și lucrările de finisare. Primarul și-a exprimat speranța că nu vor exista probleme financiare care să afecteze progresul lucrărilor. Acesta a menționat că se dorește evitarea unor întârzieri similare celor de anul trecut.

Citește și: Botoșani: Clădirea Protecției Civile va fi reabilitată.

Bazinul de înot va ocupa o suprafață de 840 de metri pătrați și va include o parcare cu 10 locuri. Terenul alocat de municipalitate pentru acest proiect este de 3.000 de metri pătrați.

De asemenea, primarul a subliniat că, pe lângă facilitățile de bază, bazinul va dispune de echipamente moderne pentru antrenamente și competiții. Complexul va beneficia și de spații suplimentare pentru servicii de wellness, ceea ce va contribui la atragerea de noi utilizatori și la îmbunătățirea ofertei de recreere pentru comunitate. În plus, se estimează că acest proiect va crea locuri de muncă locale și va stimula economia regională, consolidând astfel importanța sportului și a sănătății în Pașcani.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...