Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Botoșani: Zeci de șoferi au rămas fără permis

Zeci de șoferi au rămas fără permis. În weekendul trecut, polițiștii botoșăneni au desfășurat 7 acțiuni punctuale în orașele:

  • Dorohoi,
  • Săveni,
  • Flămânzi,
  • Darabani,
  • Botoșani.

În cadrul planului de activitate BLOCADA. Acționând împreună cu jandarmii, aceștia au intervenit la 125 de evenimente, majoritatea sesizate prin apeluri la 112. Scopul acțiunilor a fost asigurarea ordinii și siguranței publice, creșterea disciplinei rutiere și prevenirea traficului și consumului de droguri sau substanțe interzise.

În urma controalelor, au fost aplicate 234 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 150.000 de lei. Polițiștii au reținut 33 de permise de conducere și 8 certificate de înmatriculare.

Citește și: Topul companiilor ieșene profitabile.

Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru abateri legate de regimul rutier și nerespectarea normelor de conviețuire socială. De asemenea, au fost identificate și persoane implicate în activități de trafic de droguri, care au fost sancționate în conformitate cu legea.

Aceste măsuri sunt menite să îmbunătățească disciplina rutieră, să prevină comportamentele ilegale și să asigure un climat de ordine și siguranță în comunități. Acțiunile poliției sunt parte a unui efort continuu de menținere a ordinii publice și de protejare a cetățenilor, fiind planificate și coordonate pentru a răspunde eficient provocărilor de securitate locală.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Ciolacu – „Regiunea are nevoie urgentă de...

octombrie 25, 2024

Spitalul Județean va primi primul angiograf performant....