Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

A fost lansată o nouă companie aeriană

A fost lansată o nouă companie aeriană. Bees Airlines, o nouă companie aeriană fondată de antreprenorul maghiar Andrij Baganics, va începe operarea zborurilor comerciale în această lună. Cu baza operațională în România și Republica Moldova, Bees Airlines va deschide rute către opt destinații, inclusiv din București (Otopeni) și Suceava, precum și din Chișinău.

Citește și: Schimb de generații în organizația municipală social-democrată de la Pașcani!

Prima rută va fi între București și Heraklion, Grecia, cu zboruri programate de două ori pe săptămână începând cu 5 august, până pe 12 septembrie. De la sfârșitul lunii august, compania va adăuga zboruri din București către Praga, Tel Aviv și Verona, urmate de rute către Karlsruhe/Baden-Baden în luna septembrie. De asemenea, Bees Airlines va opera zboruri din Suceava către:

  • Karlsruhe/Baden-Baden
  • Tel Aviv,

Și din Chișinău către Verona.

Victor Antohe, fost director de achiziții la TAROM, va conduce compania ca CEO. Deși numele Bees Airlines este similar cu fostul operator ucrainean Bees Airline, compania actuală este complet independentă și 100% românească, fără legături operaționale cu fostul operator ucrainean. Bees Airlines vizează transportul clienților către destinații europene, precum și Egipt și Turcia, profitând de cererea crescută de călătorii post-pandemie.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Șapte țări membre NATO și-au exprimat opoziția...

octombrie 25, 2024

Elevii intră în vacanță. Elevii din România...