Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Programul de croaziere pe Dunăre cu nava „Camelia” a fost extins

Programul curselor de agrement pe Dunăre cu nava „Camelia”, aparținând Consiliului Județean Galați, a fost extins la cinci zile pe . Programul curselor de agrement pe Dunăre cu nava „Camelia”, aparținând Consiliului Județean Galați, a fost extins la cinci zile pe săptămână în perioada estivală, de miercuri până duminică.

Conform CJ Galați, nava poate îmbarca între 10 și 30 de pasageri. Cursele vor avea loc doar dacă se adună un număr minim de 10 pasageri. Îmbarcarea începe cu 30 de minute înainte de fiecare cursă, iar accesul se face pe baza biletului de călătorie, disponibil la bord. În caz de condiții meteo nefavorabile (vizibilitate redusă sau vânt puternic), cursele vor fi anulate.

Citește și: Bacău: Proiectul drumului expres Bacău – Piatra Neamț a fost aprobat de Guvern

Copiii până la 6 ani beneficiază de acces gratuit, cei între 6 și 18 ani vor plăti 15 lei pe oră (30 lei pentru o cursă de două ore), iar adulții vor achita 25 lei pe oră (50 lei pentru o cursă de două ore).

Programul este conceput pentru a oferi locuitorilor și turiștilor ocazia de a explora frumusețile naturale ale Dunării. Nava „Camelia” oferă facilități moderne și un mediu confortabil pentru o experiență plăcută pe apă. În plus, turiștii vor putea să admire peisajele pitorești. În același timp, aceștia se vor bucura de o atmosferă relaxantă, departe de agitația urbană. Programul a fost bine primit de comunitate, devenind o atracție populară în sezonul estival.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Elevii din România încep vacanța de toamnă...

octombrie 24, 2024

Investiții majore în Portul Constanța: proiect feroviar...