Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Antibiotice și-a diversificat portofoliul de produse veterinare

Antibiotice și-a diversificat portofoliul de produse veterinare. Antibiotice Iași este companie recunoscută pentru experiența sa îndelungată în producția de medicamente veterinare. Aceasta a anunțat recent extinderea portofoliului său cu gama de nutraceutice VetAria+. De-a lungul decadelor, compania a colaborat strâns cu profesioniștii din domeniul veterinar pentru a trata diverse patologii. De asemenea, au demonstrat un angajament constant față de inovație și calitate.

Lansarea VetAria+ reprezintă un pas important în strategia de modernizare a Antibiotice Iași, având ca scop introducerea de soluții noi și eficiente pe piața farmaceutică veterinară.

Citește și: Au demarat lucrările de reabilitare la Colegiul Tehnic CF Unirea

Conform unei postări pe pagina de Facebook a companiei, această expansiune este parte a eforturilor de a îmbina tradiția cu inovația, consolidând parteneriatele existente și explorând noi oportunități de piață.

Aceasta reflectă dorința Antibiotice Iași de a fructifica potențialul piețelor emergente și de a oferi produse de înaltă calitate care să răspundă nevoilor actuale ale industriei veterinare.

Prin aceste inițiative, Antibiotice Iași își reafirmă angajamentul de a aduce contribuții semnificative în domeniul sănătății animalelor. Aceasta continuă să îmbunătățească standardele de tratament veterinar.


Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...