Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Suceava: Trecere privată pentru pietoni

Trecere privată pentru pietoni. Un bărbat dintr-o comună suceveană şi-a făcut propria trecere de pietoni pe drumul judeţean. Direct în faţa barului, ca să fie sigur că şoferii încetinesc atunci când el traversează strada. A vopsit şoseaua, cu 8 linii paralele cu axul drumului, cum a concluzionat poliţia de la judeţ, asta după ce imaginile cu „lucrarea” au devenit virale. La nivel local, spune primarul, poliţiştii din comună au trecut nestrăbătuţi peste zebra ilegală. Atenţionaţi de apariţia picturii în mijlocul drumului, oamenii legii ar fi comentat că ei nu păzesc străzile.

„Dacă trec eu pe trecere, încetineşte”, a spus bărbatul.

Întrebat de ce a ales să facă trecerea de pietoni în fața barului, el a mai spus: „Păi aici, că-mi place mie să beau aici. Mai beau un rachiu, mă mai duc acasă”.

Oamenii din comună dezavuează acţiunile ilegale ale lui Lucian, dar ridică o problemă legitimă.

Citește și: Au demarat lucrările de reabilitare la Colegiul Tehnic CF Unirea

„Două sunt pe raza comunei. Deci două treceri sunt”, spune un localnic.

Poliţiştii de la judeţ spun că au văzut şi ei trecerea făurită de Lucian pe reţelele de socializare.

„În urma deplasării la fața locului,  polițiștii au constatat că, pe partea carosabilă a drumului județean 178, au fost trasate 8 linii paralele cu axul drumului, de culoare albă, care coincid cu marcajul rutier ce semnifică o trecere pentru accesul pietonal, de natură de a induce în eroare ori de a îngreuna traficul rutier”, a spus comisar șef Ionuț Epureanu de la IPJ Suceava.

Şi au trecut la acţiune. I-au făcut lui Lucian, artist local, dosar pentru împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Ciolacu – „Regiunea are nevoie urgentă de...

octombrie 25, 2024

Spitalul Județean va primi primul angiograf performant....