Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Vaslui: Guvernul acordă ajutor de urgență pentru 14 familii aflate în dificultate

Guvernul acordă ajutor de urgență pentru 14 familii aflate în dificultate. Mai multe familii și persoane singure din județul Vaslui vor primi ajutoare financiare de urgență din partea Guvernului. Printre beneficiari se numără o familie implicată într-un accident rutier, cu mama și cei doi copii în stare gravă la spital, care vor primi 5.000 lei. În total, 14 familii vor beneficia de acest sprijin, inclusiv cinci familii ale căror case au fost afectate de incendii. Suma totală alocată pentru județul Vaslui este de 65.000 lei.

La nivel național, 405 familii și persoane singure afectate de incendii, fenomene meteorologice severe, accidente sau probleme de sănătate vor primi ajutoare de urgență în valoare totală de 1.604.300 lei.

Citește și: Botoșani: Cod galben de instabilitate atmosferică

Guvernul acordă ajutor de urgență

Aceste ajutoare sunt destinate acoperirii cheltuielilor legate de tratamente medicale de lungă durată, intervenții chirurgicale, recuperare medicală, achiziționarea de proteze, regim alimentar, suplimente nutriționale, transport și cazare pentru pacienți și însoțitorii lor.

Guvernul acordă aceste ajutoare pentru a sprijini familiile și persoanele aflate în dificultate severă și pentru a preveni excluziunea socială. Toate acestea pentru a îmbunătăți condițiile de trai și facilitând reparațiile necesare locuințelor.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 24, 2024

ANOFM organizează în luna noiembrie 93 de...

octombrie 24, 2024

Peste 100.000 de copii din județul Vaslui...

octombrie 24, 2024

Patinoarul din Parcul Regional de Agrement Turistic...

octombrie 24, 2024

Militar judecat pentru trafic de droguri. Un...