Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Țigări de contrabandă confiscate de polițiștii de frontieră

Țigări de contrabandă confiscate de polițiștii de frontieră. Un bărbat este cercetat penal după ce a fost prins transportând țigări de contrabandă în valoare de 10.000 de lei. Incidentul a avut loc sâmbătă, 3 august, în Iași, în cadrul unei acțiuni de combatere a contrabandei organizate de Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Iași. Polițiștii de frontieră au oprit în trafic un autoturism înmatriculat în Iași. Acesta era condus de un bărbat de 52 de ani, suspectat de implicare în contrabandă.

După verificări, în portbagajul vehiculului au fost descoperite două genți conținând 20.000 de țigarete, echivalente cu 1.000 de pachete, timbrate Duty Free și provenind din Republica Moldova.

Citește țși: Novak Djokovic a obținut titlul care îi lipsea din palmares

Țigările au fost confiscate și vor fi utilizate ca dovezi în cadrul investigațiilor ulterioare. Bărbatul a fost acuzat de contrabandă și i s-a întocmit dosar penal. Acest caz face parte dintr-o serie de acțiuni menite să combată traficul ilegal de țigări în regiune.

Poliția de frontieră continuă investigațiile pentru a stabili posibile conexiuni cu rețele mai mari de contrabandă și pentru a preveni astfel de activități ilegale în viitor.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...