Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Parc tematic pentru copii

Parc tematic pentru copii. Fondatorii Destiny Park, un parc tematic educațional situat lângă Băneasa Shopping City în București, plănuiesc să deschidă noi locații în alte centre regionale din România, cum ar fi:

  • Iași,
  • Cluj,
  • Timișoara.

Ana-Maria Pascaru, director de marketing al Destiny Park, a declarat în cadrul emisiunii ZF Investiți în România! că aceste extinderi sunt motivate de cererea ridicată și necesitatea de a atrage vizitatori dintr-o rază de aproximativ 250-300 km.

Citește și: Botoșani: Cod galben de instabilitate atmosferică

Parcul din București atrage deja vizitatori din orașe îndepărtate precum Constanța și Brașov. În timpul vacanței de vară, Destiny Park a organizat tabere urbane de zi și a integrat simulatoare de aviație cu parteneriatul Turkish Airlines.

Anul trecut, parcul a avut peste 175.000 de vizitatori, majoritatea fiind copii, iar pentru 2024 se estimează că numărul va depăși 200.000.

Ana-Maria Pascaru a adăugat că în weekend, aproximativ 90% dintre vizitatori sunt familii din București și din alte colțuri ale țării, iar parcul este frecventat și de grupuri organizate prin programele Școala Altfel și Săptămâna Verde. Poți citi articolul complet pe zf.ro.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...