Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

TAROM a decis să suspende zborurile către şi dinspre Tel Aviv, Amman şi Beirut

TAROM a decis să suspende zborurile către şi dinspre Tel Aviv, Amman şi Beirut.

Compania TAROM a decis să suspende zborurile către şi dinspre Tel Aviv, Amman şi Beirut, în urma evoluțiilor actuale din Orientul Mijlociu și a deteriorării contextului de securitate din regiune, pentru perioada 6-12 august 2024.

Inițial, TAROM a suspendat doar zborurile către Beirut din București până la data de 6 august, ca urmare a alertei de călătorie emise de Ministerul Afacerilor Externe. Acesta a informat cu privire la riscurile de securitate pentru călătorii în Republica Libaneză și a recomandat evitarea călătoriilor în această destinație.

„Compania urmăreşte evoluţia situaţiei şi informările autorităţilor şi va reveni cu informaţii actualizate referitoare la zboruri. TAROM recomandă tuturor pasagerilor să urmărească comunicările oficiale pentru cele mai recente actualizări. Și totodată să contacteze compania pentru reprogramarea călătoriei la o dată ulterioară, fără niciun cost suplimentar. De asemenea, pasagerii au opţiunea de a solicita rambursarea contravalorii biletului de avion”, se menţionează în comunicat.

Citește și CJ Iași a achiziționat microbuze electrice pentru a asigura transportul elevilor din 26 de comune

Compania națională de transport aerian a României dispune de o flotă formată din 18 aeronave. Tot aceasta operează în prezent 70 de destinații atât cu aeronave proprii, cât și în parteneriat code-share. Din 1993, TAROM este membră a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...