Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Un ieșean a scos la plimbare un frigider pe trecerea de pietoni

Un ieșean a scos la plimbare un frigider pe trecerea de pietoni. În Iași, un bărbat a transformat gluma „Îți merge frigiderul?” într-o acțiune serioasă. Toate acestea, în timp ce împingea un frigider pe stradă, direct pe trecerea de pietoni dintr-o intersecție aglomerată, scrie digi24.ro. În ciuda traficului și a privirilor curioase, nimeni nu s-a grăbit să-l ajute. Scena a fost surprinsă de un consilier local și a devenit instantaneu virală pe rețelele de socializare.

Comentariile au început să curgă: „Sper că avea ceva rece de băut în frigider!” și „Probabil a vrut să fie sigur că lista de cumpărături e completă și a luat frigiderul cu totul!”.

Citește și: 81,47% procentul de promovare la Definitivat

Alții au speculat că „Poate era o nouă campanie de marketing pentru un aparat de aer condiționat inovator” sau „În sfârșit, o metodă neobișnuită de a face față căldurii de vară!”. Unii chiar s-au întrebat dacă „Nu cumva e un nou sport extrem – împinsul frigiderului în trafic!”.

Cert e că omul a reușit să aducă un strop de umor participanților la trafic în din Iași și a demonstrat că, uneori, viața poate fi la fel de amuzantă ca o glumă bună!

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...