Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Autostrada A7, un vis care devine realitate

Autostrada A7, un vis care devine realitate. Cu extrem de multă bucurie, am fost astăzi prezent la vizita de lucru făcută de primul ministru Marcel Ciolacu și de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, pe șantierul autostrăzii #A7. Cu acest prilej, am putut vedea cu toții avansul extrem de bun înregistrat pe toate cele 4 trosoane ale autostrăzii Buzău – Focșani, secțiune a A7.

„Constructorul român înregistrează un progres fizic în șantier de 82%. Totodată sunt șanse reale ca, până la finalul anului, să se circule pe toți cei 82,44 km. Aceasta deși doar tronsoanele 1 și 4 ale Autostrăzii Buzău – Focșani au termen contractul de finalizare 2024. De asemenea tronsoanele 2 și 3 ar trebui fnalizate, conform contractului, anul viitor”, a explicat social- democratul Sorin Grindeanu.

Citește și: Locuințele sociale din Grădinari aproape gata

Autostrada A7, un vis care devine realitate

Iată că întreaga Moldovă primește încă o confirmare a faptului că regiunea noastră contează la București. Și, desigur că echipa stângii face o prioritate din investițiile desfășurate în infrastructura rutieră de mare viteză din zona de Nord- Est!

PSD își ține promisiunile făcute în fața românilor!

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale din România...

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...