Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Neamț: A douăsprezecea serie de bilete de tratament balnear

Casa Județeană de Pensii Neamț a lansat o nouă serie de bilete de tratament balnear. Aceasta este a douăsprezecea serie din acest an. Beneficiarii vor avea la dispoziție 166 de bilete. Datele de intrare în stațiuni sunt programate pentru 13 și 14 august.

Stațiunile disponibile pentru tratament sunt: Amara, Căciulata, Călimănești, Covasna, Buziaș, Bălțătești, Eforie Nord, Felix, Herculane, Lacu Sărat, Mangalia, 1 Mai – Oradea, Nicolina, Olănești, Pucioasa, Sovata, Saturn, Sărata Monteoru, Târgu Ocna, Techirghiol și Vatra Dornei. Biletele au fost alocate prin aplicație informatică. Beneficiarii au fost înștiințați telefonic despre repartizarea biletelor de tratament.

Citește articole similare: Neamț: Consiliul Județean a alocat fonduri pentru reconstrucția a două chilii

Lista cererilor aprobate este disponibilă la sediile CJP Neamț din Piatra Neamț și Roman. Informațiile sunt afișate și pe pagina de internet a instituției. Cererile neaprobate, dar în verificare, sunt, de asemenea, publicate conform opțiunilor solicitanților.

„Ridicarea biletelor de tratament balnear se va face după informarea telefonică. Aceasta se va realiza la data stabilită, de luni până vineri, între orele 8:30 – 13:00. Pentru informații suplimentare, beneficiarii pot suna la 0233 211 353 sau trimite e-mail la maria.diaconu@cnpp.ro„, informează Casa Județeană de Pensii Neamț.

De la începutul anului, CJP Neamț a înregistrat 5.246 cereri pentru bilete de tratament balnear. Până acum, au fost valorificate mai puțin de un sfert, adică 1.266 de bilete. Beneficiarii sunt îndemnați să verifice regulat site-ul pentru actualizări. Stațiunile balneare oferă tratamente diverse pentru multiple afecțiuni, contribuind la sănătatea și bunăstarea pensionarilor.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Ciolacu – „Regiunea are nevoie urgentă de...

octombrie 25, 2024

Spitalul Județean va primi primul angiograf performant....