Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Festivalul Inimo: 10.000 de copii defavorizați vor merge la școală

Festivalul Inimo: 10.000 de copii defavorizați vor merge la școală. Preotul Dan Damaschin organizează a treia ediție a Festivalului Inimo, pentru a ajuta peste 10.000 de copii din familii defavorizate să ajungă la școală. Evenimentul va avea loc între 15 și 18 august pe Stadionul „USV Arena” Agronomie din Iași.

Festivalul va aduce pe scenă nume mari precum Connect-R, Voltaj, Dan Negru, Ștefan Bănică, Nicolae Botgros și Lăutarii. Organizatorii așteaptă peste 100.000 de vizitatori din întreaga țară și din străinătate. Pe lângă spectacole, vor fi activități sportive, educative și distractive pentru întreaga familie.

Citește și: Neamț: Târg meșteșugăresc „La casî de gospodari, avem di tăti!”

Intrarea la festival se face pe bază de donație. Tariful este de 50 lei pentru elevi, studenți și pensionari, și 100 lei pentru adulți pe zi. Există și pachete promoționale care includ articole vestimentare și școlare.

Donațiile vor fi folosite pentru a oferi fiecărui copil un pachet complet cu articole de îmbrăcăminte, lenjerie, încălțăminte, rechizite și ghiozdan. O bază de date online disponibilă pe pagina de Facebook a festivalului permite donatorilor să sprijine direct copii specifici.

Festivalul este organizat în parteneriat cu Mitropolia Moldovei și Bucovinei, Consiliul Județean Iași, Primăria Municipiului Iași și Universitatea de Științele Vieții Iași.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primaria Iasi

octombrie 24, 2024

Expoziția SHARE Architecture Awards 2024 va avea...
Primaria Iasi
Primaria Iasi

octombrie 23, 2024

Congres Internațional la USV Iași: Cercetători din...
Primaria Iasi

octombrie 23, 2024

În perioada 22-24 noiembrie 2024, Palatul Culturii...