Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Suceava: Se modernizează gara Burdujeni

Se modernizează gara Burdujeni. Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi a anunțat că au fost demarate lucrări de modernizare în zona Gării Burdujeni. Acestea vor cuprinde reabilitarea esplanadei din zona gării, unde se află în prezent stația de autobuz.

Proiectul include înlocuirea pavajului existent, montarea unor bănci și modernizarea stației pentru călători de pe strada Jean Bart.

Citește și: Avem podgorii întinse, dar importăm vin

Se modernizează gara Burdujeni

Proiectul face parte dintr-o serie de acțiuni de îmbunătățire a infrastructurii municipiului Suceava care are ca obiectiv creșterea calității vieții locuitorilor.

Autoritățile locale au facut demersuri la Ministerul Transporturilor pentru preluarea și modernizarea parcării și a parcului, această zonă fiind, potrivit viceprimarului, „poarta de intrare în municipiul Suceava”.

Modernizarea Gării Burdujeni se alătură altor proiecte similare din Suceava. Toate au ca obiectiv principal crearea unui mediu urban mai atractiv și funcțional pentru locuitori și vizitatori. Această inițiativă nu doar că va îmbunătăți aspectul zonei, dar va contribui și la facilitarea transportului public. Totodată va oferi călătorilor condiții mai bune de așteptare și acces. Autoritățile sucevene continuă să lucreze la modernizarea infrastructurii, cu planuri de extindere și modernizare a altor zone esențiale din municipiu. Modernizarea gării și a zonei adiacente reprezintă un pas important în direcția transformării Sucevei într-un oraș mai modern și mai prietenos pentru toți cei care îl vizitează sau locuiesc aici.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Ciolacu – „Regiunea are nevoie urgentă de...

octombrie 25, 2024

Spitalul Județean va primi primul angiograf performant....