Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Poli Iași vrea să câștige duelul cu Dinamo București

Poli Iași vrea să câștige duelul cu Dinamo București. Luni, 12 august, de la ora 22:00, echipa Politehnica Iași va juca pe teren propriu în etapa a cincea din Superliga împotriva formației Dinamo București. După un început dificil de sezon, echipa ieșeană, aflată momentan pe locul 14 în clasament, cu doar 3 puncte acumulate din 4 meciuri disputate, caută să-și redreseze parcursul. Totodată, aceasta încearcă să obțină o victorie mult așteptată în fața propriilor suporteri.

În etapa precedentă, Poli Iași a suferit o înfrângere dureroasă în deplasare. Aceasta a fost învinsă de Farul Constanța, ceea ce a intensificat presiunea asupra echipei antrenate de Anthony da Silva. Confruntarea cu Dinamo, un club cu o istorie impresionantă, reprezintă o provocare importantă. De asemenea reprezintă o oportunitate pentru ieșeni de a demonstra că pot concura la un nivel înalt în Superliga.

Citește și: Parc fotovoltaic la aeroport

„Dorim victoria. Suntem frustrați deoarece avem multe ocazii de a marca, dar nu reușim să finalizăm. Merităm mai multe puncte. Prin venirea lui Omrani avem concurență în compartimentul ofensiv”, a declarat Anthony da Silva.

Meciul se anunță a fi unul echilibrat, ambele echipe având nevoie de puncte pentru a urca în clasament și a-și stabiliza poziția. Suporterii Politehnicii Iași sunt așteptați să creeze o atmosferă incendiară pe stadion, în speranța că echipa lor va reuși să obțină o nouă victorie pe teren propriu. (Cătălin Anechitoaiei)

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...