Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Neamț: Piața centrală în pericol

Piața Centrală din Piatra-Neamț a fost din nou la un pas de un dezastru. Asta după ce aseară, pompierii au fost alertați cu privire la un incendiu izbucnit la un stand comercial din interiorul pieței. La sosirea echipajelor de intervenție, spațiul era deja invadat de un fum dens, iar situația putea degenera rapid. Din fericire, personalul de pază al pieței a acționat prompt. Personalul a reușit să controleze parțial focul înainte ca acesta să se extindă și să provoace pagube și mai mari.

Vezi și: Sterilizare gratuită pentru câini.

Pompierii au intervenit prompt pentru a stinge incendiul, care a cuprins un stand comercial. Focul distrugând un raft din lemn și deșeuri de hârtie. De asemenea, focul a deteriorat o vitrină frigorifică și ușa de acces a standului, înainte de a fi adus sub control. Potrivit Irinei Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, cauza probabilă a incendiului a fost o lumânare lăsată nesupravegheată. Un gest neglijent care a dus la acest incident.

Incidentul aduce aminte de un alt eveniment tragic petrecut pe 20 iulie 2014, când Piața Centrală din Piatra-Neamț a fost complet distrusă într-un incendiu devastator, provocat de un scurtcircuit electric. Această amintire subliniază importanța precauției și a măsurilor de siguranță pentru a preveni astfel de evenimente, care pot avea consecințe grave asupra bunurilor și siguranței publice.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 24, 2024

ANOFM organizează în luna noiembrie 93 de...

octombrie 24, 2024

Peste 100.000 de copii din județul Vaslui...

octombrie 24, 2024

Patinoarul din Parcul Regional de Agrement Turistic...

octombrie 24, 2024

Militar judecat pentru trafic de droguri. Un...